Journal

Vi kysstes villig nyar, han var mina andra kyss saken da kvallen

Vi kysstes villig nyar, han var mina andra kyss saken da kvallen

Tanken kanns emellertid odla langt dan att sjalv avfardar den live

Orden ljusrod ino hjartat enbart jag ens tanker gallande dem. Skulle nagon betydelse klara av eliminera befinner sig exakt saken da meningen det perfekta giftet.

Mi hade kant villi mej det redan nagon dag fore. Sjalv ledsen ett dag framfor honom. Sjalv hapn mycket slut hurda enastaende mi befinner si villig att studer persone. Det befinner sig formodligen en kannetecken dom majoritete tilldelar sig sjalv, skada efterso mina extrema hjarnspoken vrider och vander mig gallande en manniskas beteende inom det minsta detalj. Och nyligen nagon dag innan kande mi kungen jag att nagot varenda fel.

Vi gick ut samt pratade om jazz, framtiden och ex. Efterat gick sjalv in samt spydde i mugge. Dagen postumt vaknar jag till nagon vanforfragan. Gallande bussen pavag boplats morgonen foljande, avtard och med gardagens kosmetika, slar tanken ja hurda det skulle befinna att vara hans. Nago manad gar, ett inbjudan mo nagon gemensams van hogtid dimper in villi Facebook sam mi ser att han ar bjuden. Mig gar in villig Facebook ett gang ino kvarten sam titta forsavit han ska folja. Det ska han.

Vi hanger laka kvallen. Det befinner sig ej flertal minuter jag utfor nagot ovrigt. Mi, saso alskar att svang-om samt dricka drinkar, ar den sasom omedelbart star sam tala tillsammans ett frank bot kvallen. Vi la oss villi en binge och nedstam dar inom baksida av underben saso kandes 5 minuter, skada saso i verkliga fallet varje 4 timmar. hade samtlig dragit boning sam vi vart dom sista over. Vi tog ett droska bo at jag och sov ino karna gasthus for karna sal varenda pro ored.

Det varenda nagon annorlunda kansla. Jag age haft manga one night stands fore skada aldrig https://kissbrides.com/sv/heta-filippinska-kvinnor/ haft saken da kanslan sjalv hade gallande morgonen. Det varenda som att vi allareda varit forbund i e ar samt att vi kande varandra bra. Pavag mo bussen kysser jag honom samt uppge att mig villig ses upprepa.

Narmast I foljd borjar ett evinnerlig kontakt och endast ett vecka senare garde han ner a staden han pluggar i for att traffa jag. Vi traffas mycket samt lange. Mi fa och bor hos honom nago weekend. Vi ar som tva sam det skrammer ja knappt att det age vandrat odla fort fram. Det saso kandes odl finemang. Vi fortsatter ses skada fredagen den 31 mars ske nagot.

Mi var en dag infor honom samt kande av att nagot vart fel. Men mi var tyst och vi traffades kungen Non sjalv kal samt pluggade till hogskoleprovet. Nedanfor var traff blev mig lugnare samt lugnare och forsokte overtala mej jag att mina misstankar varenda felaktiga.

Villi ett promenad darfor at bege sig mo bussen stannar han mot. Han uppg att han maste knysta nagot. Mi, ino uppsyn naiva bubbla som omedelbar uppstatt, antar att han skal be om nagot forsavitt det amna bliva vi ett par. Men, istallet.

Sjalv star samt vantar pa att han skal addera nagot, art ”For mig digga de SUPERMYCKET OCH VILL BLI IHOP sjalv ASLKAR sam AR KAR I HYGGLIG DIG. ”. Skada istallet, tysthe.

Mig skrattar at, fragar forsavitt han skojar. Han titta icke humoristisk ut, alls. Om karl kan forklara att det kanns saso att blott tankarna, ingenting ovrig, snurrar, odla varenda det just sa. ”Vad… trakigt”, anser sjalv. Det ar just odla det kanns. Sa javla helvetes skittrakigt att han ick uppskattar ja.

Enar slar det undertecknad

Nar han forklarar varfor han behandlat undertecknad sasom han gjort nar dett age varit hans egentliga emotioner skrattar sjalv ganska til honom. Vill hellre att han ska vara tys. Tillslut orkar jag ej sta sam betrakta villi nar han oppnar munnen, forsoker knysta nagot, huttrar fram nagot, skad stanger munnen upprepa. Mig ringer nagon drosk, tittar kungen honom sam anser, ”du ar nagon grann kis men du ager varit odla jakl hatisk.” Sen promenerar jag.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Vi kysstes villig nyar, han var mina andra kyss saken da kvallen

Leave Comment