Journal

Varfor har sjalv ingen begarelse till min pojkvan langre?

Varfor har sjalv ingen begarelse till min pojkvan langre?

Att ni brakar och mar kasst bada par av det som sker

Det sjalv undrar over kanns pinsamt att konversera med nagon om sa jag hoppas att ni kan hjalpa undertecknad med detta.

Sjalv ar donna och mitt problem ar att sjalv inte inneha nagon sexlust langre. Jag kan bli kat ibland nar jag ar personligen men aldrig nar min pojkvan finns i narheten. Min pojkvan inneha stadse varit galen i sex, men forut min andel har det aldrig kants i synnerhet relevant. Nog beror det kungen att jag stadse haft komplicerat att atnjuta orgasm. Eller kan p-pillerna besta orsaken?

Sjalv tycker jattemycket om min pag. Inneha aldrig kant pro nagon annan som jag kanner for honom. Men sjalv kan inte slappna av nar vi har sex. Vi har ungefar aldrig sex med varandra och de fa ganger det hander kostnad för en Indian postorderbrud sa ar det alltid darfor att jag kanner mig pressad till det. Sjalv vet att uppsyn pag hade ett superbra sexliv innan. Det inneha han berattat forut undertecknad. Han brukade forr jamfora mig med sitt ex och sjalv brukar reflektera pa det emellanat.

Vi har pratat med varanda flera ganger om att vi tvungen besta lite pahittigare nar det galler sex. Att orka plocka initiativ, testa nya don och sa framat. Men det blir liksom aldrig av. Det stannar stadse utbredd pratet. Alltemellanat slutar det ocksa i brak och i att vi somnar gallande varenda blad ifall sangen istallet pro att ha sex.

Sjalv vill ha ett sexliv. Det far ej fortga sa arme. Men aven ifall vi skulle alska oftare sa har jag aven fortsattningsvis mina problem over. Hur kan sjalv kannna sexlust och va kan sjalv foreta for att lite orgasm lattare? Ska sjalv skrida till en sexualradgivare eller?

Det ar jatte- mojligt att samt detta paverkat din lust negativt

Fran det du skriver ar det tydigt att ert sexliv inneha blivit till ett problem som tar kungen er relation. Darfor att ni har pratat med varandra sa flertal ganger utan att ni kommit framat sa antagande jag att det ar bra ifall ni med tala med nagon kunnig, till exempel en kurator vid en sex- och samlevnadsmottagning. ifall ni bor i en stor stan sa finns det troligtvis en sadan mottagning. Du skriver att du tycker det skulle kannas pinsamt att kackla med nagon ifall detta. Tank enar gallande att de personer som du moter i en sadan situation jobbar med dessa fragor hela dagarna och de kommer ej att forvanas ovan nagot som du tar upp med de. Kann dig sakra med det.

Det ar tufft att ge ett bra besked arme, alldenstund det ej gar stalla motfragor till dig. Nog kommer du inte att kanna igen dig i texten nedan, men nog ar det nagra tankar vacks som du kan kontemplera framat kring.

Till att begynna med ar det bra att komma ihag att sexlusten ej ar bestandig utan att den varierar under livet, utan att det behover finnas nagon djupare skal till detta. Kanske ar man i en period i livet da man har fullsatt upp med annat och inte hinner klura sa jatte- pa sex. Kanske prioriterar man andra prylar istallet. Sexlusten kan ocksa paverkas negativt av stress eller av vissa mediciner. I vissa fall samt p-piller. Du kan be din barnmorska att fa testa ett annat p-piller sa kan du i all fall utestanga detta. Men dessutom annat kan ha vikt. Till foredome sa kan en stark onskemal ifall ett “bra sexliv” ha motsatt effekt. Man satter stor press gallande sig jag och tankarna far runt i huvuder istallet pro att enkom bidra sig han och komma sin begarelse. Du skriver aven att du jamfordes med din killes forutvarande flickvan i inledningsvis fran ert proportion. Det kan kannas kravfyllt att mata din begarelse med nagot som din gosse beskriver som “superbra sexliv”.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Varfor har sjalv ingen begarelse till min pojkvan langre?

Leave Comment