Journal

Hur visas och doljs eller inaktiveras i Tinder forut att inte bli synlig

Hur visas och doljs eller inaktiveras i Tinder forut att inte bli synlig

Idag, nar vi valjer nagon, har vi manga alternativ. Nagra fran dem ar valkanda dejtingsajter eller appar. Dessa ger sina anvandare opportunitet att etablera en relation med nagon, vare sig det ar vanskap eller dejting.

Dessa ansvarsfulla och adekvat anvanda appar kan ge dig manga fordelar, som att traffa nya vanner, utvidga vanskapscirklar, skapa nya mojligheter gallande olika fason, och naturligtvis kan du samt finn karlek i livet.

Va ar Г¤r Date Nice Asian pГҐ riktigt Tinder

Det ar en applikation som skapades pro ett visst operativsystem 2012, men idag kan vi njuta fran det via operativsystemen iOS och Android. Det har ar en valdigt frank app som i princip later dig prata vem du inte tycker om och vem du gillar bland all brukare i 190 lander / regioner.

Det bor noteras att det anses vara en av de basta applikationerna pro att uppfylla manniskors behov, och det ar helt gratis. Naturligtvis inneha du en betald anstallning, men den ar helt valfri, absolut som vi kan njuta av din ambete utan att spendera nagra avgifter. Pro att ladda ner denna applikation pa din mobila enhet eller nagon annan forband med nagot av ovanstaende operativsystem behover vi bara att du inneha medel till Internet och GPS, eftersom Tinder ej slosar bort tid och ej visar att du ar tatt manniskor.

Pro att skapa var profil ar det nodvandigt att komplettera ett e-post fran oss, ladda upp minst ett profilfoto, ange vart namn och alder. Dessa krav ar tillrackliga forut att initiera bruka denna applikation, samt ifall du kan selektera att vidga din personliga information efter behov. Forst har du tvenne val att latsas mot andra folk, men va ar det arme och hur man spelar kungen Tinder?

Du kan tilldela varje profil “som”, “ogillar” eller “super uppskattar”. I fallet med liknande eller superlikt, ifall den andra parten svarar pa din profil kungen likadan fason, kommer en “match” att genereras automatiskt och du kommer att atnjuta pladdra med den andra parten, annars kommer du ej att kunna kommunicera med den andra parten. Det ar betydelsefullt att bokfora att antalet likes per dag ar begransat och att du ej kan reagera kungen din favoritprofil kungen synonym satt, men genom att begagna en betald version fran denna applikation kommer dessa begransningar och andra begransningar att tas bort.

Vad kan man handla pa Tinder

Tinder ar en av applikationerna som later dig ha gratis datum eller stota mellan folk som alskar varandra for att skapa en romantisk relation. Men i flertal fall tenderar dessa moten att aga rum gallande annorlunda fason darfor forverkligandet fran vanskap eller till och med arbetsforhallanden.

Med denna applikation kan du motas folk som ar intresserade av gemensamt, och ifall en av de tvenne personerna ej ar intresserad av den andra kommer de ej att klara av pladdra alls. Med Tinder kan du valja vem du vill kackla med och vem du vill kommunicera med, vem du amna umgas med och vem du amna organisera utflykter med, oavsett ifall det ar vanskap eller affarer. Samt ifall huvudiden ar att hitta partners ar dessa val aven effektiva.

Hur man visar gomt pa Tinder

Ifall du kanner dig overvaldigad, vill du inte att din Tinder-profil blott amna vara synbar for all, eller om du vill begagna Tinder och avvarja att dina Facebook-vanner far ordna gallande det, kan du justera det nar som helst. Andra profiler har annorlunda alternativ forut att kanna till ifall du ar operativ, varav en ar den grona punkten som visas i din profil, vilket indikerar att du kor programmet eller mindre an 30 minuter.

Ifall vi ??vill lagg av visa att du ar ansluten och din profil inte syns, behover vi bara inaktivera det arme alternativet i profilinstallningarna. Vi gar till konfigurationsalternativet och darefter i “Discovery” valjer vi att visa positionen “presentera mig pa Tinder” sa att vi inaktiverar det har alternativet och det kommer ej langre att besta synligt i andra profiler.

Profilen du matchar kommer dock fortfarande att besta synlig i dina profilalternativ, och om ej en fran de tva personerna raderar ditt konto forblir chatten densamma, sa att du ej langre kan ateruppta konversationer eller matchningar.

Tinder Platinum

  • Du kan njuta prioriterade uppskattar, det vill saga att en profil dyker upp forr i flodet pro personer som tidigare har gillats, vilket okar chanserna att anpassa snabbare med andra folk.
  • Det finns mojligheten att alla gillanden som kan ges till anvandarens profil blir matchar direkt.
  • Mojligheten att avsanda meddelanden utan att behova matcha i de fall dar det ar en profil som har fatt en superliknande.

Med omtanke till allt oerfaren finns det synnerligen tvivel om det ar vart att bega en extra betalning for att ha Tinder Platinum, darfor de allra flesta intressanta alternativ redan finns i Tinder Gold,

Faktum ar att den enda funktionaliteten som faktiskt kan anses besta avsevart duglig ar att kunna posta ett meddelande med superliknande, vilket i gall stadium kan mildra kontakter med andra folk, sarskilt for en forsta kontakt.

Det tvingas dock tas med i berakningen att det ar en post som har ett ganska hogt vinst, i och med det for de kvar 28 ar ar 43,99 euro per manad under en manad; 1 euro forut 164,99 manader; eller 6 euro pro 219,99 manader. For minderariga i den aldern betalas en halv manad.

Kungen detta satt, som du kan kika, ar Tinder en applikation som diskriminerar anvandare baserat pa kon och alder. Med avsikt kungen att Tinder Gold kostar betydligt mindre och erbjuder de flesta funktioner ar det aven fortsattningsvis ett kopiost mer lamplig val for de allra flesta, darfor att det erbjuder mer an intressanta funktioner.

I vilket fall som helst kan du alltid konsumera Tinder gratis om du foredrar, och avstyra utgifter forut att anvanda applikationen forut att flirta.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Hur visas och doljs eller inaktiveras i Tinder forut att inte bli synlig

Leave Comment